17.10.2013
Subaru со најдобар систем за автоматско сопирање 
повеќе

16.03.2013
Subaru Fan Club Macedonia - еднодневно дружење во Струмица
повеќе

23.02.2013
Subaru Fan Club Macedonia - SUBARU КАРАВАН 2013
повеќе

11.02.2012
Subaru Fan Club Macedonia - еднодневно дружење во кумановскиот регион
повеќе

31.01.2012
Subaru одбележува 40 години симетричен погон на сите тркала со системот AWD
повеќе

03.12.2011
Формиран е СУБАРУ КЛУБ МАКЕДОНИЈА.
повеќе

26.09.2011
Со лансирањето на XV, јапонскиот премиум производител навлегува во нов пазарен сегмент.
повеќе

22.09.2011
Нов играч во класата на компактни-те кросовери - Subaru XV...
повеќе

02.09.2011
Субару со поддршка на македонските хокеари.
повеќе

02.09.2011
Премиери на Subaru на Frankfurt Motor Show (13.09.2011 год.)
повеќе

10.08.2011
Најавена официјалната светска премиера на Subaru XV.
повеќе

29.06.2011
Голем интерес за WRX STI по победата на 24-часовната трка на Нирбургринг.
повеќе

06.05.2011
Се одржа пробно теренско возење на моделот Forester на падините на Зајчев Рид (фото галерија).
повеќе