2024 Subaru Crosstrek

Секогаш спремни. Спремни на се.

Без разлика дали барате авантура, перформанси или едноставно удобно секојдневно возење, Субару возилата се дизајнирани и направени со леснотија да се справат со сите предизвици.

2024 Subaru Forester
Било каде. Било кога.

Симетричниот погон на сите тркала и боксерскиот мотор на Субару обезбедуваат врвна стабилност, перформанси и контрола. Можете да се потпрете на Субару при секакви временски услови и услови на патот.

Subaru bezbednost
Безбедноста како приоритет.

Доколку барате безбедно возило за вас и вашите сопатници, можете да се потпрете на Субару возилата. Врвните светски безбедносни институти ги оценија Субару возилата со највисоки можни оценки. Наградуваните имплементирани безбедносни иновации ги менуваат очекуваните безбедносни нивоа во целата автомобилска индустрија за во иднина.

subaru-head-logo